La setmana passada, primers d’Octubre, van començar els actes del Festival Gastronòmic del Pallars Jussà CORDEVI amb la Fira Ramadera de La Pobleta i continuen aquest cap de setmana, del 12 al 14 d’Octubre amb diverses propostes a Basturs, Orcau, Llimina i La Pobla que, pel nombre d’inscripcions, estan tenint molt bona acollida.
De cara a la setmana vinent hi ha programades més activitats, d’una de les quals volem fer-vos esment atès que les places són limitades i es tracta d’una de les més especials, un esdeveniment únic que enllaça alta cuina i territori.
Es tracta d’un sopar degustació que elaboraran tres dels xefs de l’Associació de Professionals de l’Àmbit Turístic – APAT Pallars Jussà: la Marina Pàmpols de Lo Buenos; Oriol Pallarès, d’És Pallarès, i Gabi Serra, de l’Hotel Terradets. El sopar se celebrarà en un entorn privilegiat d’aquesta comarca: la Col·legiata de Santa Maria de Mur (El Castell de Mur) un monument romànic, del s. xi, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional.
Tot seguit podeu consultar el menú i els vins que es serviran. Així mateix us informem que abans del sopar hi haurà una petita presentació i contextualització de l’espai que oferirà la Sra. Conxi Rodríguez, llicenciada en Història tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Castell de Mur. A més el preu (60€/persona) inclou els desplaçaments d’anada i tornada des de La Pobla de Segur i des de Tremp. van començar els actes del Festival Gastronòmic del Pallars Jussà CORDEVI amb la Fira Ramadera de La Pobleta i continuen aquest cap de setmana amb diverses propostes a Basturs, Orcau, Llimina i La Pobla que, pel nombre d’inscripcions, estan tenint molt bona acollida.
Al següent enllaç trobareu la informació detallada, horaris del bus, etc. i el formulari d’inscripció:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf57Bh46yOSGLSedSOK-eBmVUhjF26WoMCzlw9_BitgNhysWg/viewform