Un paradís per descobrir

Desconecta al Pallars Jussà, o no!

El Pallars Jussà és una zona per gaudir amb calma i descobrir els seus secrets.

El Pallars Jussà és una comarca marcada per la força dels rius i la tranquil·litat dels llacs i pantans, la veïna serra del Montsec, un santuari per escaladors i les moltes esglésies i ermites romàniques dispersades per les muntanyes de tota la comarca. Sense oblidar la Vall Fosca, un racó de la geografia catalana amb llacs d’origen glacial entre pics de més de 2.000 metres d’alçada.

Entrada dels Pirineus Catalans, el Jussà és un punt estratègic per gaudir d’activitats a la natura com els esports nàutics, d’aventura, de neu, el senderisme i l’escalada.

El millor del Pallars Jussà és la infinita varietat d’activitats gràcies a la seva orografia. Pots fer una caminada, optar per raquetes de neu, una ruta amb 4×4 per la serra de Boumort, donar menjar als voltors, fer tir amb arc, muntar a cavall, …i fins i tot, dormir sota els estels.

Al Pallars Jussà trobaràs molt més que esport.

Embotis, cerveses, licors, carns, formatges, vins, patés, girella, oli… Els productes del pallars, cada cop més reconeguts arreu del món, són l’excusa perfecta per convertir-te el jussadicte.

Podem fer una visita a un celler, gaudir de l’experiència de conèixer com es “cuina” la bona cervesa artesana, visitar una fàbrica de licors emblemàtica i famosa per la seva ratafia “Els Raiers”, fer de pastor per un dia, … Sens dubte, al Jussà trobaràs una àmplia oferta d’activitats diferenciada i que posen en relleu la qualitat dels productors locals.

Una cosa és clara, al Pallars Jussà pots venir a fer moltes coses o, senzillament, a no fer res, gaudir del paisatge, la gastronomia i les seves gents.

T’agradaria saber tot el que pots fer, o no, al Pallars?

Vine al Pallars, Viu el Jussà, un paradís per descobrir.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

COL·LABORADORS: