Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte d'espais reservats (2) pel nombre d'arguments passats (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4140
Sauvella - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Sauvella

Sauvella: Vins amb caràcter dels Pirineus 

Sauvella és una petita bodega familiar que va plantar les primeres vinyes el 2004.
Els nostres vins són naturals, de raïms ecològics recollits a mà i seleccionats acuradament. Vins fets amb dedicació i una intervenció mínima: només deixem fermentar els llevats naturals que es troben en el raïm. Cuidem la terra amb màxim respecte.

Cultivem raïms autòctons (sumoll, brocada, macabeu, garnatxa negra, ull de llebre) i varietats més conegudes (cabernet sauvignon, nebbiolo, primitivo, syrah, tempranillo). Aquesta diversitat ens dóna la llibertat per a experimentar amb combinacions de sabors i per crear vins sorprenents i pronunciats.

Sauvella està ubicat en un indret de somni, en una vall ampla dels Pirineus catalans amb oliveres i roures impressionants i ovelles pasturant al prat. Al cim de la muntanya el Castell d’Orcau de mil anys està vigilant la bodega i les vinyes, al peu hi ha les petjades de dinosaures.

DADES DE CONTACTE