Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte d'espais reservats (2) pel nombre d'arguments passats (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4140
Restaurant de Gurp - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Restaurant de Gurp

Estem situats a Tremp, al Pallars Jussà, una comarca per descobrir, amb una gran diversitat de paisatges, d’un alt interès natural, geològic, paleontològic i patrimonial i amb una cultura enològica rica i creixent.

Conscient d’aquesta riquesa, el Restaurant de Gurp ha volgut posar en valor des del primer dia el producte de la zona, i rememorar la seva cuina tradicional, proposant plats elaborats i artesanals, però de sabors senzills i frescos. Així, en la seva carta són protagonistes els bolets, les carns (vedella, conill i embotits del país), el bacallà com a peix més present en el receptari pallarès, la coca, les llenties de cullera… presentats amb el toc personal de la casa.

A banda, s’ofereix un menú complet els dies laborables, i una cuina de mercat sota reserva (caldereta de llamàntol, arròs de muntanya, ternasco al forn,…).

El Restaurant també compta amb una sala gran per a reserves de grups nombrosos, i un menjador reservat.

DADES DE CONTACTE