Llocs

Restaurant Alberg La Torre Vall fosca

El restaurant de l’Alberg la Torre Vall Fosca dóna especial èmfasi en la cuina casolana on es treballa amb productes del país i s’ofereixen plats típics del Pallars així com del Penedès, d’on és originària la parella.

Ampli ventall d’oferta des de l’entrepa o la torrada pasant pels assortiments de formatges i embotits locals, fins al menu o el menu exprés.

Els plats amb més exit que fem son el xatò, canalons amb beixamel de ceps, arròs de muntanya, trinxat, palpis, pollastre amb gambes, llonganissa esparracada amb xampinyons, tall redò de vadella ecològica, estofat de corder amb olives. També ens agrada fer els nostres postres, flam de nous de la vall fosca amb reducció de ratafía, pastis de frutis secs i plàtan, pa de pessic amb pomes del tros.

En els entrepans o torrades disposem de diferents tipus d’hamburgueses, cansalada i llonganissa de porc conegut, embotits i formatges pallaresos.

DADES DE CONTACTE