Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4139
Política de privacitat - Vine al Pallars, viu el Jussà
Política de privacitat

6) POLÍTICA RESPECTE A DADES PERSONALS OBTINGUDES A TRAVÉS DEL LLOC WEB

6.1 APAT informa als usuaris que respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, la privadesa dels usuaris i el secret i seguretat de les dades, adoptant per a això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, malament ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades, tenint en compte de l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscos als quals estan exposats.

6.2 APAT tractarà les dades de conformitat amb els principis de qualitat exigits per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades (LOPD), de forma confidencial i amb les mesures de seguretat exigides pel Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (RLOPD).

6.3 Les dades de caràcter personal que es facilitin al Web, quedaran registrats en un fitxer titularitat d’APAT degudament declarat i inscrit en el Registre General de Protecció de Dades. Amb la finalitat d’enviar per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic, ofertes de productes i serveis de la nostra empresa, o el butlleti de notícies, per millorar la relació comercial i gestionar les peticions realitzades pels nostres clients.

6.4 El simple fet que l’Usuari enviï les seves dades personals a APAT suposarà el consentiment de l’Usuari per a la seva incorporació al fitxer i el seu corresponent tractament.

6.5 L’Usuari podrà revocar el consentiment prestat, sense que tingui efectes retroactius, i exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se mitjançant carta adjuntant fotocòpia del seu DNI o un altre document identificatiu a viujussa@gmail.com.

6.6 L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades a APAT són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació dels mateixos perquè, a tot moment responguin a la seva situació actual.

Si té qualsevol dubte o comentari sobre la forma en què APAT utilitza les dades dels seus usuaris, escrigui’ns a viujussa@gmail.com.