Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte d'espais reservats (2) pel nombre d'arguments passats (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4140
Piritrek - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Piritrek

Viure i gaudir de la natura és la meva existència, ja des de petit gràcies al meu pare. Ell va ser el meu primer guia i com a tal em va fer descobrir els secrets que amaga la naturalesa. Les llargues estones de pesca em van ensenyar a escoltar-la, l’aprenentatge del món boletaire em va fer veure que s’havia de defensar i les primeres baixades a la neu o sentir la plenitud del cim em va obrir els cinc sentits.

Són l’aire pur, els paisatges inimaginables i el plaer de la cuina senzilla a la muntanya les que enriqueixen la meva vida. He aprés així, i només sé transmetre-ho d’aquesta manera a través de les activitats que ofereix Piritrek: escoltarel so de la brama del cérvol, les excursions sota la lluna plena, el seguiment de les petjades d’un ós o dormir sota les estrelles.

Tot això i molt més solament es pot viure plenament quan tens al teu costat un guia professional, un expert de la terra.

DADES DE CONTACTE

  • Adreça: Av. Catalunya n 18 2on 1era
  • Població: 25500 La Pobla de Segur
  • Correu electrònic: info@piritrek.com
  • Telèfon: 680 239 423 / 973 680 514
  • Web: www.piritrek.com