Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4139
Piritrek - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Piritrek

Viure i gaudir de la natura és la meva existència, ja des de petit gràcies al meu pare. Ell va ser el meu primer guia i com a tal em va fer descobrir els secrets que amaga la naturalesa. Les llargues estones de pesca em van ensenyar a escoltar-la, l’aprenentatge del món boletaire em va fer veure que s’havia de defensar i les primeres baixades a la neu o sentir la plenitud del cim em va obrir els cinc sentits.

Són l’aire pur, els paisatges inimaginables i el plaer de la cuina senzilla a la muntanya les que enriqueixen la meva vida. He aprés així, i només sé transmetre-ho d’aquesta manera a través de les activitats que ofereix Piritrek: escoltarel so de la brama del cérvol, les excursions sota la lluna plena, el seguiment de les petjades d’un ós o dormir sota les estrelles.

Tot això i molt més solament es pot viure plenament quan tens al teu costat un guia professional, un expert de la terra.

DADES DE CONTACTE

  • Adreça: Av. Catalunya n 18 2on 1era
  • Població: 25500 La Pobla de Segur
  • Correu electrònic: info@piritrek.com
  • Telèfon: 680 239 423 / 973 680 514
  • Web: www.piritrek.com