Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte d'espais reservats (2) pel nombre d'arguments passats (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4140
Mas Garcia Muret - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Mas Garcia Muret

Podràs conèixer la llarga història i tradició del nostre Mas, gaudint de l’experiència de descobrir el procés de creació d’uns grans vins, des del seu naixement a les nostres terres de Llimiana, passant per la seva recol·lecció artesanal i el seu procés de maduració, durant els quals adquireixen les propietats que els converteixen en vins molt especials.
Tota la nostra producció de raïm és de collita pròpia i és exclusiva per a elaborar els nostres vins. D’aquesta manera, podem garantir que els nostres vins transmeten les característiques especials de la geografia, la geologia i el clima de les nostres vinyes, així com les nostres tècniques locals de vinificació i viticultura. Sol·licita’ns informació i t’explicarem la millor opció perquè tu i els teus tingueu una experiència única.

DADES DE CONTACTE