Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4139
Mas Garcia Muret - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Mas Garcia Muret

Podràs conèixer la llarga història i tradició del nostre Mas, gaudint de l’experiència de descobrir el procés de creació d’uns grans vins, des del seu naixement a les nostres terres de Llimiana, passant per la seva recol·lecció artesanal i el seu procés de maduració, durant els quals adquireixen les propietats que els converteixen en vins molt especials.
Tota la nostra producció de raïm és de collita pròpia i és exclusiva per a elaborar els nostres vins. D’aquesta manera, podem garantir que els nostres vins transmeten les característiques especials de la geografia, la geologia i el clima de les nostres vinyes, així com les nostres tècniques locals de vinificació i viticultura. Sol·licita’ns informació i t’explicarem la millor opció perquè tu i els teus tingueu una experiència única.

DADES DE CONTACTE