Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte d'espais reservats (2) pel nombre d'arguments passats (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4140
Hotel Alegret - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Hotel Alegret

L’hotel Alegret es un acollidor hotel familiar  regentat per la tercera generació.  Ens trobareu al centre de Tremp, capital del  Pallars Jussà, a peu de tots els serveis de la ciutat i al nucli de totes les activitats que podeu realitzar a la comarca.

L’hotel posa a la vostra disposició, 25 confortables habitacions recentment renovades amb bany complert, matalàs viscolàstic, Tv plana, wifi gratuït i climatització.

Continuament estem treballant per aconseguir la millor experiència en el descans dels nostres clients, per això hem apostat per la marca lider del mercat Pikolin, en els nostres matalassos i somiers.

El que més valoren els nostres clients es l’atenció personalitzada que oferim i la nostra passió pel Pallars i la natura.

Veniu al Pallars, hi ha fantàtics racons per descobrir i moltes experiències per viure, us esperem!

DADES DE CONTACTE