Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4139
Hostal Buenos Aires - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Hostal Buenos Aires

Lo Buenos, també conegut com a Buenos Aires o “Ca la Marina”, neix a mitjans dels anys seixanta i ha viscut diverses remodelacions. És un hostal-restaurant familiar en el que es poden degustar plats d’autor mesclats amb la cuina casolana de sempre, en un entorn tranquil i amb caliu.

Edifici emblemàtic a les afores de la capital del Jussà, es troba a cinc minuts de l’embassament de St. Antoni, a pocs minuts de la Reserva Natural de Boumort i envoltat d’arquitectura medieval tant civil com militar (Castell de Llordà, Conjunt monumental de Mur). Punt de partida per a dur a terme moltíssimes sortides i activitats pel territori.

Al restaurant oferim des d’un complert, ràpid i econòmic menú diari fins a la carta de temporada. Per a sopars d’empresa, grupals o de degustació contacteu-nos i us dissenyarem menús a mida que proporcionaran un deliciós toc personalitzat a la vostra vetllada.

DADES DE CONTACTE