Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte d'espais reservats (2) pel nombre d'arguments passats (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4140
Hostal Buenos Aires - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Hostal Buenos Aires

Lo Buenos, també conegut com a Buenos Aires o “Ca la Marina”, neix a mitjans dels anys seixanta i ha viscut diverses remodelacions. És un hostal-restaurant familiar en el que es poden degustar plats d’autor mesclats amb la cuina casolana de sempre, en un entorn tranquil i amb caliu.

Edifici emblemàtic a les afores de la capital del Jussà, es troba a cinc minuts de l’embassament de St. Antoni, a pocs minuts de la Reserva Natural de Boumort i envoltat d’arquitectura medieval tant civil com militar (Castell de Llordà, Conjunt monumental de Mur). Punt de partida per a dur a terme moltíssimes sortides i activitats pel territori.

Al restaurant oferim des d’un complert, ràpid i econòmic menú diari fins a la carta de temporada. Per a sopars d’empresa, grupals o de degustació contacteu-nos i us dissenyarem menús a mida que proporcionaran un deliciós toc personalitzat a la vostra vetllada.

DADES DE CONTACTE