Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte d'espais reservats (2) pel nombre d'arguments passats (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4140
Fonda Can Fasèrsia - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Fonda Can Fasèrsia

CAN FASÈRSIA és una antiga fonda situada al casc antic de La Pobla de Segur, poble idoni per explorar el territori, la seva cultura i la seva gent. A prop de Can Fasèrsia trobareu una amplia oferta turística, cultural, esportiva i natural.

La casa gaudeixen d’unes vistes privilegiades de l’embassament de Sant Antoni, de la Reserva Natural de Boumort i de la muntanya de Sant Corneli, coneguda per les moltes trinxeres de la Guerra Civil que encara s’hi conserven.
La idea d’allotjament ha anat canviant cap a un concepte diferent al de “Parada i Fonda”. El nou CAN FASÈRSIA vol recuperar aquesta idea, sense oblidar les necessitats i les expectatives dels nostres clients, però mantenint la filosofia dels anys passats.

Destacar també el nostre restaurant, on oferim cuina tradicional catalana, amb productes de proximitat. Destaquem els nostres embotits i la carn de vedella ecològica, elaborat a casa nostra. Al restaurant podeu gaudir de menús o bé de la nostra carta.

DADES DE CONTACTE

  • Adreça: C/ Major, 4
  • Població: 25500 La Pobla de Segur
  • Correu electrònic: info@canfasersia.com
  • Telèfon: 695 169 181 / 973 680 245
  • Web: canfasersia.com
  • Número de registre: HL-000205