Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4139
Espai Raier - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Espai Raier

L’espai Raier és un lloc on podreu conèixer tot allò relacionat amb els raiers: qui eren, la seva història i el seu ofici. També és un espai on descobrir l’Associació Cultural dels Raiers de la Noguera Pallaresa i altres associacions raieres d’arreu del món. L’espai raier és la porta a un món per recordar i descobrir un passat on la fusta, els rius, els boscos i els secrets són els protagonistes.

És un camí per conèixer la duresa d’aquest antic ofici convertit avui en un espectacle que atreu centenars de visitants d’arreu del món i amb similituds amb d’altres indrets com l’Aragò i Navarra.

L’Espai Raier és un espai viu, en constant moviment, obert, a tots aquells que vulguin exposar, difondre i compartir allò que saben relacionat amb l’ofici de raier que es va convertir durant anys en l’economia d’aquests llocs de muntanya.

DADES DE CONTACTE