Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte d'espais reservats (2) pel nombre d'arguments passats (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4140
Espai Raier - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Espai Raier

L’espai Raier és un lloc on podreu conèixer tot allò relacionat amb els raiers: qui eren, la seva història i el seu ofici. També és un espai on descobrir l’Associació Cultural dels Raiers de la Noguera Pallaresa i altres associacions raieres d’arreu del món. L’espai raier és la porta a un món per recordar i descobrir un passat on la fusta, els rius, els boscos i els secrets són els protagonistes.

És un camí per conèixer la duresa d’aquest antic ofici convertit avui en un espectacle que atreu centenars de visitants d’arreu del món i amb similituds amb d’altres indrets com l’Aragò i Navarra.

L’Espai Raier és un espai viu, en constant moviment, obert, a tots aquells que vulguin exposar, difondre i compartir allò que saben relacionat amb l’ofici de raier que es va convertir durant anys en l’economia d’aquests llocs de muntanya.

DADES DE CONTACTE