Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte d'espais reservats (2) pel nombre d'arguments passats (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4140
És Pallarès - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

És Pallarès

És Pallarès és una iniciativa gastronòmica ubicada al Pallars Jussà. Fruit d’anys d’experiència en el món de l’hostaleria i la cuina ens hem instal·lat en un nou obrador per tal d’elaborar productes artesanals i de qualitat. Seguim realitzant serveis de catering, activitat que ja vam iniciar al 1999 amb l’empresa “a taula!”.

Filosofia

La nostra prioritat és oferir un producte de qualitat; és per això que utilitzem matèria primera natural, de proximitat i ecològica, i l’elaborem artesanalment.

  • Utilitzem productes locals. Foment del concepte “Km 0” per tal de contribuir a la sostenibilitat ecològica i la reducció del consum energètic.
  • Utilitzem tècniques de cocció al buit per al processat del aliments, evitant tot tipus de conservants i altres additius. Elaborem productes d’excel·lent qualitat que arriben al consumidor a punt per ser consumits.
  • Col·laborem amb els productors locals per processar els excedents, donant un valor afegit als productes primaris i allargant la vida dels productes.
  • Respectem els processos naturals: utilitzem varietats locals en el seu punt òptim de maduració, i utilitzem receptes tradicionals i mètodes de cocció respectant les qualitats del producte.
  • Som membres fundadors de l’Associació a SlowFood Pirineus, una entitat que vol promoure el coneixement i el consum dels productes agroalimentaris sostenibles i artesanals del Pirineu.
  • Potenciem els productes ecològics. Elaborem una línia de productes certificats pel CCPAE.

Serveis

Oferim serveis adaptats a les necessitats de cada client, amb una òptima relació qualitat/preu i utilitzant sempre productes de qualitat i proximitat amb un toc d’originalitat. Elaborem una amplia gamma de productes gastronòmics com plats cuinats, conserves i patés. Realitzem cursos de cuina i serveis s’assessorament i consultoria per a professionals de la hostaleria.

DADES DE CONTACTE