Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4139
És Pallarès - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

És Pallarès

És Pallarès és una iniciativa gastronòmica ubicada al Pallars Jussà. Fruit d’anys d’experiència en el món de l’hostaleria i la cuina ens hem instal·lat en un nou obrador per tal d’elaborar productes artesanals i de qualitat. Seguim realitzant serveis de catering, activitat que ja vam iniciar al 1999 amb l’empresa “a taula!”.

Filosofia

La nostra prioritat és oferir un producte de qualitat; és per això que utilitzem matèria primera natural, de proximitat i ecològica, i l’elaborem artesanalment.

  • Utilitzem productes locals. Foment del concepte “Km 0” per tal de contribuir a la sostenibilitat ecològica i la reducció del consum energètic.
  • Utilitzem tècniques de cocció al buit per al processat del aliments, evitant tot tipus de conservants i altres additius. Elaborem productes d’excel·lent qualitat que arriben al consumidor a punt per ser consumits.
  • Col·laborem amb els productors locals per processar els excedents, donant un valor afegit als productes primaris i allargant la vida dels productes.
  • Respectem els processos naturals: utilitzem varietats locals en el seu punt òptim de maduració, i utilitzem receptes tradicionals i mètodes de cocció respectant les qualitats del producte.
  • Som membres fundadors de l’Associació a SlowFood Pirineus, una entitat que vol promoure el coneixement i el consum dels productes agroalimentaris sostenibles i artesanals del Pirineu.
  • Potenciem els productes ecològics. Elaborem una línia de productes certificats pel CCPAE.

Serveis

Oferim serveis adaptats a les necessitats de cada client, amb una òptima relació qualitat/preu i utilitzant sempre productes de qualitat i proximitat amb un toc d’originalitat. Elaborem una amplia gamma de productes gastronòmics com plats cuinats, conserves i patés. Realitzem cursos de cuina i serveis s’assessorament i consultoria per a professionals de la hostaleria.

DADES DE CONTACTE