Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4139
Casa Teresina - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Casa Teresina

Casa Teresina és un establiment de turisme rural en funcionament des de fa 17 anys. Està ubicat a la Plana de Mont-ros, al bell mig de la Vall Fosca, amb d’altres serveis al mateix poble i proximitat a tots els atractius de la zona.

En funció de les vostres inquietuds podreu gaudir d’uns dies de descans, de contacte amb l’entorn rural o d’activitats al medi natural. Som guies i us podem oferir tota la informació que necessiteu per a la vostra estada. També podreu venir a l’hort a collir el sopar o donar menjar a les gallines.

Aquesta darrera tardor hem iniciat un procés de canvi, que esperem finalitzar ben aviat, amb l’objectiu de poder oferir més places i millors serveis. Estem preparant un conjunt d’activitats relacionades amb el món rural, cultural i esportiu.

casa-teresina-viujussa

DADES DE CONTACTE