Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte d'espais reservats (2) pel nombre d'arguments passats (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4140
Casa Teresina - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Casa Teresina

Casa Teresina és un establiment de turisme rural en funcionament des de fa 17 anys. Està ubicat a la Plana de Mont-ros, al bell mig de la Vall Fosca, amb d’altres serveis al mateix poble i proximitat a tots els atractius de la zona.

En funció de les vostres inquietuds podreu gaudir d’uns dies de descans, de contacte amb l’entorn rural o d’activitats al medi natural. Som guies i us podem oferir tota la informació que necessiteu per a la vostra estada. També podreu venir a l’hort a collir el sopar o donar menjar a les gallines.

Aquesta darrera tardor hem iniciat un procés de canvi, que esperem finalitzar ben aviat, amb l’objectiu de poder oferir més places i millors serveis. Estem preparant un conjunt d’activitats relacionades amb el món rural, cultural i esportiu.

casa-teresina-viujussa

DADES DE CONTACTE