Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte d'espais reservats (2) pel nombre d'arguments passats (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4140
Casa Lola - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Casa Lola

El restaurant i l’allotjament Casa Lola és conegut a tota la comarca tant per la seva antigor com per la seva cuina. Som una família amb 175 anys de tradició pagesa i hostalera, masovers del Baró d’Eroles des del segle XIX. A la cuina jo, la Florita, esdevinc la cuinera de tercera generació, continuant les passes de la meva padrina.

De llarga tradició com a fonda, a l’Allotjament Rural trobareu un bon lloc de descans. El tenim totalment equipat (cuina amb nevera, microones, i tots els estris necessaris, habitació i bany complert)

Al Restaurant podreu gaudir de la nostra tradicional i coneguda cuina de muntanya: cassoletes guisades de mandonguilles amb bolets, caragols, plats de caça, canelons de carn o bacallà, el pa de fetge, els formatges, la girella, brasa…sense oblidar els nostres dolços com la crema, els pastissos o les melmelades, tot casolà.

Des de casa us podrem guiar si voleu gaudir de qualsevol de les moltíssimes activitats de la comarca.

DADES DE CONTACTE