Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte d'espais reservats (2) pel nombre d'arguments passats (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4140
Casa Cotet - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Casa Cotet

Casa Cotet és un establiment rural molt acollidor situat enmig del poble de Cellers. Un dels seus encants és el tracte senzill I familiar. Disposem de cinc habitacions dobles equipades amb bany, calefacció i aire condicionat, quatre d’elles, tenen balcó amb unes fabuloses vistes al pantà de Terradets i al Montsec.

Compartireu amb nosaltres diferents estances de la casa, el menjador, la sala de lleure amb llar de foc, el corralet de l’art, la terrassa i el racó de l’era. També podreu conèixer de primera mà les tasques rurals, veure com es treballa l’hort i s’alimenta a les gallines.

Tanmateix, podreu gaudir de la magnífica oferta cultural, esportiva i natural que ofereix la comarca i les nostres rodalies: el Conjunt Monumental de Mur, l’Observatori Astronòmic del Montsec; les zones d’escalada totalment equipades del congost de Terradets; escoles de vol del Montsec; el Congost de Mont-Rebei i moltíssimes activitats més  a tocar de casa.

DADES DE CONTACTE