Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte d'espais reservats (2) pel nombre d'arguments passats (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4140
Casa Badia - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Casa Badia

Primer com a pagesos i ramaders i, des de fa més de 25 anys, com a xarcuters, els professionals de Casa Badia han recollit la millor tradició de l’embotit pallarès, representada pel xolís i la girella, juntament amb altres productes, també típics de la nostra comarca.

El xolís, per exemple, consumit en dates assenyalades i, en especial, en temps de sega, conserva encara l’aroma caracterísitc d’aquell rebost tradicional, fosc, de quan s’elaborava al bellmig de les serres d’Aransís, un microclima ideal per assecar i conservar les carns.

Actualment, però, a Casa Badia hi trobareu tots aquells productes rescatats de la tradició més genuïna juntament a d’altres de recepta molt més agosarada: un autèntic plaer pels sentits!

casa-badia-viujussa

DADES DE CONTACTE