Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte d'espais reservats (2) pel nombre d'arguments passats (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4140
Càmping Collegats - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Càmping Collegats

El Càmping Collegats és un petit càmping que es caracteritza per la seva tranquil·litat i pel seu caliu familiar i acollidor, ubicat enmig d’un entorn natural i cultural immillorable, al costat del riu Noguera-Pallaresa, vora del congost de Collegats i de l’embassament de sant Antoni, i a l’entorn de la reserva de fauna de Boumort.

Es punt d’origen per practicar tot d’activitats esportives (aquàtiques, aèries, de muntanya, btt, 4×4, …)  i/o capbussar-se en la gran oferta cultural (arquitectònica, gastronòmica, biològica, etnogràfica, …) del Pallars.

Al mateix càmping et presentem tot un món d’activitats a l’aire lliure i  t’ajudem en totes les inquietuds que et puguin sorgir.

DADES DE CONTACTE