Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte d'espais reservats (2) pel nombre d'arguments passats (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4140
Botigues Museu Salàs de Pallars - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Botigues Museu Salàs de Pallars

Les Botigues Museu és un projecte museogràfic per donar a conèixer la història de l’antic comerç a partir de l’ambientació d’espais i la recuperació, exposició i interpretació dels béns de consum quotidià al llarg d’un segle (1870-1970).

Una farmàcia, un estanc, una barberia, una merceria una botiga “d’Ultramarinos y Coloniales” i un bar d’època són espais que mostren retalls de la història a partir d’envasos i de publicitat comercial que abasta un període de cent anys, des del Modernisme fins al Pop Art, passant per l’Art Déco o la simbologia franquista.

Aquesta iniciativa vol recuperar els espais més entranyables dels pobles, evocar els objectes, les imatges, i transformar-los en llocs de memòria.

Les sis botigues actuals es troben integrades dins del poble i es mostren amb visita guiada.

Completa el projecte el Centre d’Interpretació de l’Antic Comerç que acull anualment una exposició d’algun tema que fa referència a l’antic comerç.

DADES DE CONTACTE