Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4139
Botigues Museu Salàs de Pallars - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Botigues Museu Salàs de Pallars

Les Botigues Museu és un projecte museogràfic per donar a conèixer la història de l’antic comerç a partir de l’ambientació d’espais i la recuperació, exposició i interpretació dels béns de consum quotidià al llarg d’un segle (1870-1970).

Una farmàcia, un estanc, una barberia, una merceria una botiga “d’Ultramarinos y Coloniales” i un bar d’època són espais que mostren retalls de la història a partir d’envasos i de publicitat comercial que abasta un període de cent anys, des del Modernisme fins al Pop Art, passant per l’Art Déco o la simbologia franquista.

Aquesta iniciativa vol recuperar els espais més entranyables dels pobles, evocar els objectes, les imatges, i transformar-los en llocs de memòria.

Les sis botigues actuals es troben integrades dins del poble i es mostren amb visita guiada.

Completa el projecte el Centre d’Interpretació de l’Antic Comerç que acull anualment una exposició d’algun tema que fa referència a l’antic comerç.

DADES DE CONTACTE