Un paradís per descobrir

“Viu el Jussà”, molt més que una guia del Pallars

Vine al Pallars, Viu el Jussà torna el 2017 amb una campanya centrada en desestacionalitzar el turisme i potenciar tots els atractius de la comarca a cada estació de l’any. El projecte va néixer al 2013 amb la participació de 17 allotjaments. Avui, quatre anys després del seu llançament, els associats no deixen de créixer i ja sumen 91 establiments adherits al projecte.

Viu el Jussà proposa una agenda d’activitats  amb més de 60 experiències agendades per les quatres diferents estacions de l’any,  per conèixer la comarca vivint-la d’una manera diferent: activitats esportives, lúdiques, culturals, recreatives i gastronòmiques amb la finalitat de potenciar la visita a la comarca en temporada baixa donat que en altres èpoques el turisme ja arriba al Pallars amb facilitat. Una oferta dirigida per productors i empresaris de la comarca, que satisfà al viatger inquiet i amant de la natura, de la gastronomia, de l’enologia i de la cultura.

La Guia del 2017 es converteix en un programa estable de visites guiades, activitats, degustacions de productes i moltes altres experiències que ajuden a conèixer aquesta diversitat d’actius i recursos turístics de la zona.

Moure’t pel Pallars té premi

Els establiments adherits  a Vine al Pallars, Viu el Jussà  ofereixen targetes de fidelització pels seus consumidors, la Targeta del Pallars. Durant l’estada a la comarca cada vegada que el visitant consumeix en un establiment adherit al projecte obté  un segell, un cop en suma tres o sis, la targeta lo ofereix la possibilitat de participar en un sorteig trimestral per conèixer, encara més, el Pallars ja que pot triar entre un cistell de productes locals, una activitat agendada, un àpat a un restaurant del projecte o bé, una estada a un dels allotjaments adherits.
Per altra banda i  com a novetat al 2017, s’ofereix un 10 % de descompte o un obsequi exclusiu pels clients del allotjaments adherits al projecte que fan una activitat, mengen a un restaurant o compren productes pallaresos a qualsevol empresa adherida al projecte.

T’agradaria saber-ne més? Segueix-nos a Facebook, Twitter i Instagram !! 

Vine al Pallars, Viu el Jussà..Un Paradís per Descrobrir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

COL·LABORADORS: