Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4139
Alberg Talarn - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Alberg Talarn

L’ Alberg de Talarn és un centre d’acollida viu i dinàmic, un espai per compartir, viure i experimentar. El conformem un seguit de persones moguts per la il·lusió de fer créixer un petit gran projecte.

A l’Alberg de Talarn hi podràs trobar un ventall de possibilitats per a tot tipus d’activitats per realitzar en aquest petit univers que és el Pallars. Des d’un ambient familiar amb la tranquil·litat d’allotjar-se amb un poble amb encant dins de la zona de protecció contra la contaminació lumínica Starlight, fins a la pràctica d’activitats d’esport d’aventura adaptades a les exigències de cada usuari. En aquest sentit, volem destacar la recent acreditació com a allotjament amb serveis especialitzats a senderistes i cicloturistes entregat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i pel qual es corrobora que al nostre allotjament podreu viure experiències úniques per gaudir de la natura. Per saber molt més i planificar les vostres vacances no dubteu en consultar-nos les possibilitats que ofereix la nostra zona.

DADES DE CONTACTE