Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte d'espais reservats (2) pel nombre d'arguments passats (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /var/www/vhosts/viujussa.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4140
Alberg Talarn - Vine al Pallars, viu el Jussà
Llocs

Alberg Talarn

L’ Alberg de Talarn és un centre d’acollida viu i dinàmic, un espai per compartir, viure i experimentar. El conformem un seguit de persones moguts per la il·lusió de fer créixer un petit gran projecte.

A l’Alberg de Talarn hi podràs trobar un ventall de possibilitats per a tot tipus d’activitats per realitzar en aquest petit univers que és el Pallars. Des d’un ambient familiar amb la tranquil·litat d’allotjar-se amb un poble amb encant dins de la zona de protecció contra la contaminació lumínica Starlight, fins a la pràctica d’activitats d’esport d’aventura adaptades a les exigències de cada usuari. En aquest sentit, volem destacar la recent acreditació com a allotjament amb serveis especialitzats a senderistes i cicloturistes entregat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i pel qual es corrobora que al nostre allotjament podreu viure experiències úniques per gaudir de la natura. Per saber molt més i planificar les vostres vacances no dubteu en consultar-nos les possibilitats que ofereix la nostra zona.

DADES DE CONTACTE